Πληροφοριακό Υλικό

Ταχύρρυθμα Σεμινάρια υδροπονικών καλλιεργειών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

Το Εργαστήριο Λαχανοκομίας του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει ταχύρρυθμα σεμινάρια στον τομέα των υδροπονικών καλλιεργειών. Τα σεμινάρια αυτά έχουν σχεδιασθεί έτσι ώστε να καλύπτουν τις γνώσεις που απαιτούνται για την λειτουργία και την διαχείριση των υδροπονικών μονάδων.

Διαβάστε περισσότερα: Ταχύρρυθμα Σεμινάρια υδροπονικών καλλιεργειών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

Διημερίδα "Ο ρόλος των νέων στην εξέλιξη του πρωτογενούς τομέα"

Η διημερίδα πραγματοποιείται με χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του Προγράμματος  «Τριπτόλεμος» και διοργανώνεται από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα  Πελοποννήσου. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου από τις  17:00 μ.μ. – 20:00μ.μ. & Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 από τις  8:30 π.μ. – 13:30 μ.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

 

Διαβάστε περισσότερα: Διημερίδα "Ο ρόλος των νέων στην εξέλιξη του πρωτογενούς τομέα"

Πρόγραμμα Τριπτόλεμος

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης και στήριξης των νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, ξεκινά συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος», με το Εργαστήριο Λαχανοκομίας, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου, υλοποιώντας σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών, για νέους ηλικίας 24 έως και 40 ετών, στο εξής αντικείμενο:
“Υδροπονικές καλλιέργειες ανθοκομικών και λαχανοκομικών φυτών”
Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου 2014,  με συμμετοχή είκοσι ατόμων ανά αντικείμενο.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα Τριπτόλεμος